Plankebord

Når du skal have et nyt bord, uanset om det skal være et spisebord eller et sofabord, så bør du stærkt overveje at vælge et plankebord. Det er nemlig råt og smukt på samme tid, og det fås, selvom det blot er planker, så mange forskellige udformninger, farver, designs og typer af træ, at du kan matche dit nye plankebord til næsten hvilken som helst indretning, dit nuværende hjem rummer.

Vælger du at anskaffe et plankebord som spisebord, vil du opleve, at alle fremtidige måltider vil tage sig bedre ud. Maden fremstår mere rustik og din indre glæde vil sprudle over at sidde ved så smukt et bord.

Plankeborde findes i flere forskellige prisklasser, og det behøver absolut ikke være dyrt at få et smukt og veludført plankebord hjem. Forestil dig et plankebord i mørk eg, hvor der står et par vaser med friskskårede blomster på. Måske også et par stearinlys og et måltid hvor hele familien er samlet. Det er hygge og oser langt væk af nordisk fællesskab.

Når du har fundet dig et bord, som du synes om, og som passer ind i dit hjem set i forhold til størrelse og udseende, så skal du tænke på, hvilke former for stole, du vil matche det med. Skal det være en veludført plankebæk med rygstøtte og måske et par små lammeskind til at sidde på? Vil du hellere have regulære spisestuestole? Uanset hvilken stol du vælger, skal du huske at tage højde for om stolen kan komme helt ind under bordet. Hvis det ikke er muligt, vil I skulle side og læne jer ind over bordet, hver gang I tager en bid, og det er ikke holdbart på længere sigt.

Måske er det som et sofabord, du ønsker at anskaffe et plankebord. Vælg et lavere plankebord og et der passer størrelsesmæssigt til jeres sofagruppe og pynt det op med et par indretningsmagasiner, der ligger henkastet lidt nydeligt. En vase med en buket roser og en duftende kop te eller kaffe.

Kan du se familien sidde foran fjernsynet eller ved aftensmaden? Det kan vi, og det er derfor vi hjælper jer med at vælge lige netop det bord, som du kunne tænke dig, for dit hjem skal nemlig være perfekt, smukt, elegant og enormt hyggeligt.

Vi ønsker dig en god fornøjelse med at vælge det rette plankebord. Lad dig inspirere i vores shop og spørg din familie til råds. God fornøjelse med dit nye møbel.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *